Werkwijze

Kanola Vetsmelterij verzorgt de inzameling van vetafval van restaurants, snackbars, grootkeukens, ziekenhuizen, scholen en overige grootverbruikers. De chauffeurs van Kanola vetsmelterij zorgen ervoor dat in Nederland en Belgie de gebruikte olievetten worden opgehaald en opgeslagen in diverse depots. De gebruikte frituurvetten worden na erwerking gebruikt voor allerlei nuttige toepassingen zoals voor biodiesel en in de chemische industrie.

Energierijke grondstof

De olievet is daarom een energierijke grondstof die op vele manieren kan worden verwerkt. Een milievriendelijke oplossing! Kanola Vetsmelterij komt zo vaak als u wilt, op tijdstippen dat u het beste uitkomt. Eventueel met een vaste regelmaat of op afspraak.

Flexibel

Door de korte lijnen en flexibiliteit kunnen we snel inspringen op vragen en opmerkingen van opdrachtgevers. Snelheid, flexibiliteit, kwaliteit en betrouwbaarheid is de dagelijkse praktijk.

Voldoende capaciteit

Kanola Vetsmelterij heeft voldoende capaciteit om al uw vetinzameling perfect te verzorgen en geeft het de persoonlijke aandacht die het verdient. Gaarne komen wij in contact met Uw organisatie en zijn wij bereid U e.e.a. persoonlijk nader toe te lichten omtrent de uitgebreide mogelijkheden. Niet voor niets kiezen gerenommeerde bedrijven steeds vaker voor onze diensten.